Du skal bruge:
- 3-4 kyllinge filetter uden skind og ben
- 1 peberfrugt
- 3 gulerødder
- 1 løg
- 1 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 3 tomater
- 1 ds flåede hakkede tomater
- 1 stor ds tomat koncentrat (50 g)
- Paprika
- Salt
- Peber
- Krydderurter efter smag og lyst
- Olie
Stegepande
Tilbehør
- Løse ris
- Brød
- Salat
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Hak alle grønsager fint
- Flæk filetterne så de bliver til to tynde stykker
- Filetterne brunes i lidt olie og krydderes med, salt, peber og paprika.
- Læg fileterne i et smurt ildfastfad
- Svits grønsagerne i samme pande, uden at vaske den imellem, vent med tomaterne
- Tilsæt tomatpasta og lad det svitse lidt inden tomater og flåede tomater kommes i
- Tilsæt evt krydderurter og smag til med salt og beber
- Hæld massen over kyllinge stykkerne i fadet
- Tilbered i ovnen ca 30 min til kyllingen er gennem varm
Ingen kommentarer:
Send en kommentar