- 1,5 kg skrælle kartofler
- 6 røde pølser
- 1 stort løg
- 1½ dl lager eddike
- 1½ dl sukker
- 2 dl Ketchup (anbefaler Beauvais)
- 1 ts salt
- Lidt fedtstof til stegning af løg og pølser
Sådan gør du:
- Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
- Kog dem møre i Usaltet vand. Mens kartoflerne koger kan man skære pølserne i tykkeskiver og løget i tynde skiver (Del løget i 4 stykker først så det ligger fast på skærebrættet)
- Når kartoflerne er møre, drænes de i et dørslag og gryden sættes over på høj varme med fedtstof.
- Så svitses løg og pølser i gryden, HUSK de må ikke tage farve så skru ned på ½ blus.
- Når løgene er møre til sættes kartoflerne og de øvrige ingredienser og det røres sammen. Lad det simre ca. 10 min og så er der mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar