Det skal du bruge:
3-4 meget modne bananer
7 dl mælk
6 dl hvedemel
6 æg
1/2 dl smeltet smør
1 ts kardemomme
Korn af 1/2 stang vanille
1 ts salt
Fedtstof til stegning
Sådan gør du:
Mos bananerne
Pisk dem sammen med mælk og mel, til alle mel klumper er rørt ud. Tilsæt salt, vanilie og kardemomme.
Pisk æg og smør i.
Lad dejen trække på køl en times tid.
Steg pandekagerne ca 1 dl af gangen på en varm pande med lidt fedtstof. Til de er pæne og mørk brune.
Server med is, tyk sirup, syltetøj eller bare et drys flormelis.
Smager ekstra godt hvis de steges og spises under åben himmel...
Velbekomme
De ser lækre ud :-)
SvarSletOg god måde at bruge alle de brune bananer. Herhjemme fryser jeg dem ned, så kan de bruges både i smoothies og til pandekagerne :-)
http://deterbaresundt.kaashalvorsen.dk/