Stor Potion.. 8 personer
Det skal du bruge:
800 g Kyllingfilet i grove tern
Marinade:
3 dl Tykmælk 3.5%
2 ts Garam masala
1 ts Stærk karry
2 ts Citronsaft
1 ts salt
3 dl Tykmælk 3.5%
2 ts Garam masala
1 ts Stærk karry
2 ts Citronsaft
1 ts salt
Sauce:
2 spsk olivenolie
1 Klat smør
2 Store løg i skiver
1 Rød peber i tern
1 -2 revet gulerod
3 Fed hvidløg i hakket
1 Håndfuld persille (kan undlades)
1 ss Garam masala
2 ts Paprika
1 ts Salt
1/2 tsk Stødt kanel
1 Dåse hakkede tomater
2 1/2 dl Vand
1 dl Fløde
Chili efter smag
2 spsk olivenolie
1 Klat smør
2 Store løg i skiver
1 Rød peber i tern
1 -2 revet gulerod
3 Fed hvidløg i hakket
1 Håndfuld persille (kan undlades)
1 ss Garam masala
2 ts Paprika
1 ts Salt
1/2 tsk Stødt kanel
1 Dåse hakkede tomater
2 1/2 dl Vand
1 dl Fløde
Chili efter smag
Sådan gør du.
Bland marinaden, og vend den med kyllingen.
Lad det marinere 3-12 timer i køleskabet.
Bland marinaden, og vend den med kyllingen.
Lad det marinere 3-12 timer i køleskabet.
Varm en tykbundet gryde med olie og smør ved middelhøj varme.
Tilsæt løg og lad dem tage lidt farve.
Tilsæt rød peber, gulerod, hvidløg og krydderier.
Rør og lad det stege 1 minuts tid.
Tilsæt vand og tomat, skru ned på lavt blus og lad det simre under låg i en time eller to.
Tilsæt løg og lad dem tage lidt farve.
Tilsæt rød peber, gulerod, hvidløg og krydderier.
Rør og lad det stege 1 minuts tid.
Tilsæt vand og tomat, skru ned på lavt blus og lad det simre under låg i en time eller to.
Blend saucen.
Fisk kyllingen op af marinaden og brun det på en pande. Gem marinaden.
Put kyllingen ned i saucen
Rester af marinaden tilsættes saucen sammen med fløde.
Lad det simre under låg til kyllingen er gennemrejse varm. Det kan godt få længre tid uden problemer.
Fisk kyllingen op af marinaden og brun det på en pande. Gem marinaden.
Put kyllingen ned i saucen
Rester af marinaden tilsættes saucen sammen med fløde.
Lad det simre under låg til kyllingen er gennemrejse varm. Det kan godt få længre tid uden problemer.
Server med ris og brød..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar