Det skal du bruge:
En microbølgeovn, vores er på 1000W
Et egnet krus, skal kunne rumme 4 dl
Det våde:
1 Æg
1 SS Mælk
1 SS Smagsneutral olie
Det tørre:
2 SS Hvedemel
2 SS Sukker
1 SS Kakaopulver
1 TS Vaniljesukker
1 TS bagepulver
Sådan gør du:
Det våde røres godt sammen i kruset
Det tørre kommer i og massen røres godt sammen så dejen er jævn og uden klumper.
Skrab siderne af kruset ned og bag kagen i Microbølgeovn, 2 Min ved Fuld effekt (1000W). Kig evt efter 1½ min hvis du er i tvivl.
Tjek med en strikkepind eller bambusspid om den er bagt. Stik pinden ind gennem midten af kagen, hænger dejen ikke ved når du trækker den ud, er kagen færdig.
Server evt med glasur, og spises varm til et glas kold mælk..
God fornøjelse..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar