Først skal benene saltes:
Man skal bruge:
- 7 kg kamben i passende stykker
- 1 kg salt
- 9 l koldt vand
- køleelementer
- Lad det trække ca 2 timer.
Bland:
- 1 dl koldpresset rapsolie
- 4 dl af din farvorit ketchup (Bähncke Hotdog ketchup kan anbefales)
- 1 dl farin (eller mørk Muscovadosukker)
- Knust hvidløg og krydderier efter smag færdige bbq blandinger er fine
Hæld saltlagen fra benene og fjern køleelementerne. Bland ben og marinade godt, og kom benene i fryseposer i potions størrelser så det passer til dig og dine... frys dem du ikke skal bruge de næste 1-2 dage.
Tilberedning
- Dampes 1½ time ved 150 grader i ovn (lig benene på en bageplade med bagepapir og stil et ilfastfad i bunden af ovnen med kogende vand i, må ikke koge tør)
- kan evt. afsluttes på grillen hvor de smøres med en ny gang bbq efter samme opskrift (Husk først at smørre benene til sidst så marinaden ikke branker.
Tilbehør
Kan serveres med Coleslaw, salat, pomme frites eller en bagt kartoffel med grillsmør....
Coleslaw |
Der er altid for lidt |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar