Du skal bruge:
600 g koldt vand
20 g gær
15 g salt
775-800 g mel (max 15% ikke bagende, feks rug, havre, boghvede o.l)
Sådan gør du:
Dag 1
Rør alle ingredienser sammen på røremaskine, ca 5-7 min.
Tildæk skålen med låg eller film og lad den stå 30 min på køkkenbordet, inden den sættes i køleskabet. (Den skal stå på køl natten over evt 2 nætter men så brug lidt mindre gær)
Dag 2 (3 hvis den har stået 2 nætter)
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Skrab dejen ud på et rent bord, og sæt dejen på 2 bageplader i ca. 18-20 klatter ialt.
Lad bollerne komme sig 10 min, inden de sættes i ovnen i 18 min.
Server med smør, ost og marmelade.
Go'morgen......
Ingen kommentarer:
Send en kommentar