Du skal bruge:
Fisk:
500 g torskefilet gerne loins optørt. (Skal have været frosset min 24 timer.)
30 g salt
Marinade:
3 citroner
1 blod grape
2 ss honning
1/2 dl olivenolie
1/4 chili peber
1 dl kold bitter the
Sådan gør du:
Drys fisken med saltet i et fad og lad det trække 4-6 timer på køl.
Riv skallen af en citron og grapen.
Skær grapen i filet, vrid saften af resten.
Pres saften af 3 citroner og bland med grapesaften og de øvrige ingredienser.
Hæld marinaden over fisken og læg grapefileterne ved. Dæk fadet med film.
Lad det trække på køl 12-24 timer.
Tag fisk og grape op af marinaden, og kasser marinaden.
Skær fisken som røget laks, anret på fad med grapen.
Serverer med godt brød, smør og flage salt..
Velbekom....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar