Det skal du bruge:
1/2 dl neutral olie
300-400 g kyllingefilet
1 porre
1-2 gulerødder
1 snackpeber
1 løg
1 rødløg
1/2 l grønsagsbullion
1/2 dl soyasauce
1-2 ss maizenamel
250 g faste svampe eks shitaki eller økologiske champignon
Evt 2 fed hvidløg.
Sådan gør du:
Skær kød og grønt i tynde skiver, husk god køkkenhygiejne.
Varm en wok eller stegegryde op til olien er rygende varm.
Svits kød, løg og gulerødder 2-3 min.
Tilsæt porre, snackpeber og evt. hvidløg, steg 2-3 min mere.
Tilsæt bouillon og maizena rørt sammen med soyasauce.
Kog op og server med ris.
Kan serveres som en suppe ved at anvende en ekstra 1/2 l bouillon
Ingen kommentarer:
Send en kommentar