Det skal du bruge:
500 g kalv og flæsk
10 g salt
1/2 ts peber
1 æg
1 dl mælk
1 ss mel
1 lille hakket løg
200 g kejserhat
Smør til stegningen
10 g salt
1/2 ts peber
1 æg
1 dl mælk
1 ss mel
1 lille hakket løg
200 g kejserhat
Smør til stegningen
Sådan gør du:
Skær kejserhatten i tern og rist den i lidt smør ved middelhøj varme, til de er gyldne. Tages af varmen.
Hæld kødet i en skål og rør det sejt med saltet.
Tilsæt de øvrige ingredienser -kejserhat og rør det godt sammen.
Rør kejserhat ternene i til slut.
Varm en pande op med smør ved middelvarme og steg farsen i små klatter til gyldenbrune frikadeller. Vend jævnligt til de er gennemstegte.
Velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar