Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

torsdag den 4. december 2014

Risengrød... Den rigtige

Det skal du bruge:

2 dl vand
200 g grødris
1 l sødmælk
1/2 ts salt

Kanelsukker
Smørklater

Sådan gør du:

Bringe vandet i kog i en tyk bundet gryde.
Tilsæt ris og kog ved middelvarme i 2 min.
Tilsæt mælken og bringe langsomt i kog.
Lad stå under låg i høkasse 3 timer eller på laveste blus i 1 1/2 time.
Giv et lille opkog og smag til med salt.
Server med kanelsukker og smørklat..

HO HO HO... Det er rigtig nisse mad :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar