Sådan gør du.
Bland alle ingredienser, og lad din dip hvile 30-60 min så den tager smag.
Gul Chilimayo
2 dl Mayo
1/2-1 ts tørret Chili
5 safrantråde
1/2 ts salt
Chili, safran og salt knuses godt.
Guacamole
2 Mosede modne Avocado
Saft af en halv lime, brug den anden halve i både til pynt
1 lille frisk chili middel stærk, gem lidt til pynt.
1 1/2 dl Cremefraiche 18%
1/2 ts salt
Salsa
5 store modne tomater uden skind og kerner hakket groft
1 løg hakket fint
2 mosede fed hvidløg
Saft af 1 lime
1/2 rød peber hakket fint
1/2 grøn peber hakket fint
2 ss sød chilisauce
1/2-1 ts salt
Grønpesto
1 stor håndfuld frisk persille eller basilikum
50 g pinjekerner, solsikkefrø eller mandler
1/2-1 dl olivenolie eller rapsolie
50 g fast ost
1/2-1 ts salt
Evt 1-2 fed hvidløg
Blendes sammen.
Hummus
1 dåse kikærter (250 g kogte)
1/2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
1/2 dl vand
2 ss citronsaft
1-2 ts salt
1 ss tahin (sesammos)
1 ts spidskommen
Evt. 100 g soltørrede tomater og 2 ts paprika.
Blendes sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar