Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Uddannet Procesteknolog AK i Procesteknik & Butiksslagter Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

torsdag den 14. juni 2012

Kylling i fad

Er en variation over koteletter i fad, men med meget mere grønt og mindre fedt.

Du skal bruge:


  • 3-4 kyllinge filetter uden skind og ben
  • 1 peberfrugt
  • 3 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 tomater
  • 1 ds flåede hakkede tomater
  • 1 stor ds tomat koncentrat (50 g)
  • Paprika
  • Salt
  • Peber
  • Krydderurter efter smag og lyst
  • Olie
Ildfastfad
Stegepande

Tilbehør

  • Løse ris
  • Brød
  • Salat

Sådan gør du:


  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Hak alle grønsager fint
  • Flæk filetterne så de bliver til to tynde stykker
  • Filetterne brunes i lidt olie og krydderes med, salt, peber og paprika.
  • Læg fileterne i et smurt ildfastfad
  • Svits grønsagerne i samme pande, uden at vaske den imellem, vent med tomaterne
  • Tilsæt tomatpasta og lad det svitse lidt inden tomater og flåede tomater kommes i
  • Tilsæt evt krydderurter og smag til med salt og beber
  • Hæld massen over kyllinge stykkerne i fadet
  • Tilbered i ovnen ca 30 min til kyllingen er gennem varm

Retten kan også laves ved 100 grader i traditionelovnen, hvis man f.eks. skal til idræt, møde ell. så skal den have ca 2-2½ time med låg på. Så er det bare at servere den med ogdt brød og salat når man kommer hjem ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar