Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

lørdag den 21. marts 2015

Gulerodskage

Det skal du bruge:

Skål 1

450 gram brun farin
1½ ts vanillesukker
250 g blødt smør
6 æg
550 gram revet gulerod

Skål 2

400 gram mel
1 ss bagepulver
½ ss natron
1 ts salt
3 ts kanel
75 gram hakkede valnødder

Evt. 75 g rosiner

Glasur

200 gram flødeost
125 gram blødt smør
250 gram flormelis
Revet skal af 1 citron
Saften fra 1 citron

Sådan gør du:

Bland skål 1 og skål 2 ingredienser hver for sig.

Bland dem sammen. Og fordel jævnt i smurt bradepande med bagepapir i bunden.

Forvarm ovn til 185 grader traditionel
Bag i ca. 35-40 minutter midt i ovnen.
Check om dejen hænger fast på en kødnål ell. 

Lad kagen køle helt af.

Pisk glasuren sammen og fordel den ud over kagen. Pisk en 5 minutter så den bliver godt luftig.

Pynt evt. med lidt revet citron

Skal være kolde inden servering. Er bedst dagen efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar