Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

søndag den 17. maj 2015

Rabarberkage

Du skal bruge:

3 æg
200 g sukker
200 g flyende fedtstof
200 g mel
2 ts bagepulver
2 spsk. fløde el. mælk
300 g rabarber i 1 cm stykker
4 ss perlesukker
Evt. korn af en halv vaniljestang.

Sådan gør du:

Æg og sukker piskes til det er lyst og luftigt.
De øvrige ingredienser røres i med let hånd.
Dejen hældes i en smurt bradepande 20 x 30 cm.
Rabarber fordeles jævnt henover.
Drys med perlesukker.

Bages 200 grader traditionelovn i ca. 40 min.

Kan fryses

Serveres med vanilje rørt creme fraice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar