Det skal du bruge:
5 Æbler
3 Løg
1 ss Olivenolie
25 ml Æbleeddike
25 ml Vand
2 ss Sød chilisauce
1/2 ts Garam masala
1/2 ts Stærk karry
1/2 ts Kanel
1 ss Sukker
1/2 ts Salt
3 Løg
1 ss Olivenolie
25 ml Æbleeddike
25 ml Vand
2 ss Sød chilisauce
1/2 ts Garam masala
1/2 ts Stærk karry
1/2 ts Kanel
1 ss Sukker
1/2 ts Salt
Sådan gør du:
Skræl æbler og fjern kernehuse, pil løg og hak begge dele meget groft.
Varm olien i en gryde ved middel varme og klar løgene.
Tilsæt æbler og tør krydderier og lad det simre et par minutter.
Tilsæt æbleeddike, vand og chilisauce.
Lad det simre under låg på laveste blus i et par timer.
Smag til med salt og sukker.
Om hældes på rene sterile sylteglas (2 × 250 ml)
Skræl æbler og fjern kernehuse, pil løg og hak begge dele meget groft.
Varm olien i en gryde ved middel varme og klar løgene.
Tilsæt æbler og tør krydderier og lad det simre et par minutter.
Tilsæt æbleeddike, vand og chilisauce.
Lad det simre under låg på laveste blus i et par timer.
Smag til med salt og sukker.
Om hældes på rene sterile sylteglas (2 × 250 ml)
Serveres til karryretter, lam, gryderetter eller som spark i en kødsauce.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar