Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

onsdag den 12. april 2017

Chutney på æbler og løg

Det skal du bruge:
5 Æbler
3 Løg
1 ss Olivenolie
25 ml Æbleeddike
25 ml Vand
2 ss Sød chilisauce
1/2 ts Garam masala
1/2 ts Stærk karry
1/2 ts Kanel
1 ss Sukker
1/2 ts Salt

Sådan gør du:
Skræl æbler og fjern kernehuse, pil løg og hak begge dele meget groft.
Varm olien i en gryde ved middel varme og klar løgene.
Tilsæt æbler og tør krydderier og lad det simre et par minutter.
Tilsæt æbleeddike, vand og chilisauce.
Lad det simre under låg på laveste blus i et par timer.
Smag til med salt og sukker.
Om hældes på rene sterile sylteglas (2 × 250 ml)

Serveres til karryretter, lam, gryderetter eller som spark i en kødsauce.

Velbekomme.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar