Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

mandag den 4. februar 2013

Svensk Pølseret...

Du skal bruge:

  • 1,5 kg skrælle kartofler
  • 6 røde pølser
  • 1 stort løg
  • 1½ dl lager eddike
  • 1½ dl sukker
  • 2 dl Ketchup (anbefaler Beauvais)
  • 1 ts salt
  • Lidt fedtstof til stegning af løg og pølser


Sådan gør du:

  • Skræl kartoflerne og skær dem i grove tern.
  • Kog dem møre i Usaltet vand. Mens kartoflerne koger kan man skære pølserne i tykkeskiver og løget i tynde skiver (Del løget i 4 stykker først så det ligger fast på skærebrættet)
  • Når kartoflerne er møre, drænes de i et dørslag og gryden sættes over på høj varme med fedtstof. 
  • Så svitses løg og pølser i gryden, HUSK de må ikke tage farve så skru ned på ½ blus.
  • Når løgene er møre til sættes kartoflerne og de øvrige ingredienser og det røres sammen. Lad det simre ca. 10 min og så er der mad.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar