Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

tirsdag den 18. marts 2014

Frikadeller med Kejserhat

Det skal du bruge:
 
500 g kalv og flæsk
10 g salt
1/2 ts peber
1 æg
1 dl mælk
1 ss mel
1 lille hakket løg
200 g kejserhat
Smør til stegningen
 
Sådan gør du:
 
Skær kejserhatten i tern og rist den i lidt smør ved middelhøj varme, til de er gyldne. Tages af varmen.
Hæld kødet i en skål og rør det sejt med saltet.
Tilsæt de øvrige ingredienser -kejserhat og rør det godt sammen.
Rør kejserhat ternene i til slut.
Varm en pande op med smør ved middelvarme og steg farsen i små klatter til gyldenbrune frikadeller. Vend jævnligt til de er gennemstegte.
 
Velbekomme
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar