Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

torsdag den 13. marts 2014

Restesannge

Hvad er det lige man gør med en 3. Dags rest kødsauce og en slat kold pasta...
Man laver restesannge...

Det skal du bruge:

En rest kødsauce.
En slat kold pasta.
Revet gulerod ca. dobbelt mængde af kødsauce.
En håndfuld revet ost.
Lidt olie til stegening.

En stegepande der kan gå i ovnen, for nemhedsskyld, ellers vipper du det bare i et smurt ovn fad, når det skal i ovnen.

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200°C
Varm olien i panden og svits gulerod let og tilsæt pastaen, evt skåret i stykker og steg ved lav varme et par minutter
Rør kødsauceen i og lad det varme 4-5 min.
(Det er nu massen skal i et fad hvis din pande ikke kan gå i ovnen)
Drys ost på og gratiner i ovn til osten er gylden.

Velbekom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar