Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

søndag den 2. marts 2014

Chop Suey

Det skal du bruge:

1/2 dl neutral olie
300-400 g kyllingefilet
1 porre
1-2 gulerødder
1 snackpeber
1 løg
1 rødløg
1/2 l grønsagsbullion
1/2 dl soyasauce
1-2 ss maizenamel
250 g faste svampe eks shitaki eller økologiske champignon

Evt 2 fed hvidløg.

Sådan gør du:
Skær kød og grønt i tynde skiver, husk god køkkenhygiejne.
Varm en wok eller stegegryde op til olien er rygende varm.
Svits kød, løg og gulerødder 2-3 min.
Tilsæt porre, snackpeber og evt. hvidløg, steg 2-3 min mere.
Tilsæt bouillon og maizena rørt sammen med soyasauce.
Kog op og server med ris.

Kan serveres som en suppe ved at anvende en ekstra 1/2 l bouillon




Ingen kommentarer:

Send en kommentar