Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

søndag den 12. oktober 2014

Kærnemælkshorn... Old School..

Du skal bruge:

Dej:
500g hvrdemel
500g BLØDT smør
3 1/2 dl kærnemælk

Fyld:
Remonce
100 g smør
100 g sukker
1 ts kardemomme
1 ts kanel
Eller
200 g marcipan
Eller
Syltetøj...

Pynt:
1 Æg
50 g Perlesukker
Evt hakkede mandler

Sådan gør du:

Ælt dejen godt og lad den køle i en times tid, pakket i film.

Gør dit fyld klar.

Del dejen i fire stykker og rul ud i cirkler.

Skær dem ud i 8 trekanter, og put en klat remonce eller en kugle marcipan på hver, evt begge dele.....

Rul hornene op og pensel dem med æg, drys med perlesukker og evt hakkede mandler.

Bag ved 200 grader i 30-35 minutter.

Uhmmm....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar