Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

tirsdag den 2. december 2014

Brunkål

Det skal du bruge:

1,5 kg grov hakket hvidkål
50 g Sukker
1 ss Smør
500 g Letsaltet flæsk (eller ligende)
Salt
Peber

Sådan gør du:

Brun sukkeret i en gryde og tilsæt smør.
Brun kålen godt i gryden. Lav en fordybning i kålen og løg flæsket her, dæk med kål, tilsæt vand og lad simre under låg 2-2 1/2 time.

Serveres med flæsket i skiver, rugbrød, rødbeder og sennep...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar