Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

tirsdag den 2. december 2014

Stuvet hvidkål.

Det skal du bruge:

500 g groft hakket hvidkål
2 ss Smør
3 ss Hvedemel
1/2 l mælk
Salt
Peber
Muskat
Citronsaft

Sådan gør du:

Kog kålen 15 minutter i letsaltet vand.
Hæld kålen i et dørslag men gem ca 1/4 l af vandet til sauce.

Lav en opbagning af smør og hvedemel, spæde med kogevand og mælk. Lidt efter lidt, pisk alle klumper ud hver gang.
Saucen skal være lidt tyk da den vil blive mere tynd når kålen kommer i.

Smag saucen til med salt, peber, muskat og citronsaft.
Vend den kogte kål i, og smag til igen.

Server med frikadeller, og drys med kanelsukker eller frisk kværnet peber efter smag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar