Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Procesteknolog AK i Procesteknik, Butiksslagter, Køkkenleder, Økonoma Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

mandag den 10. november 2014

Alt i ovn.... Med hvad der er i køleskabet.

Det skal du bruge:

400 g kød i grove tern
6 store kartofler
2 løg
1 peberfrugt
4-5 rødder.. gulerod, pastinak, persillerod... Eller hvad du har..
2 ds hakket flåede tomater
Olie
Salt
Krydderi
Evt. fløde

Sådan gør du:

Skræl og snit alle grønsager i skiver.
Brun kødet godt på en pande og krydder det.
Smør et ovnfast fad med olie.
Fordel grønsager og kød i lag, slut med tomater på toppen, evt. fløde, krydder og salt.
Bag under låg 160° 2 timer..

Server med nybagt brød og smør..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar