Om mig

Mit billede
Brian Glenn Pedersen Uddannet Procesteknolog AK i Procesteknik & Butiksslagter Far til Caroline og Victoria. Jeg elsker at lave mad... og at spise det.. Den kærlighed vil jeg gerne give videre, både til det at skabe men sandelig også det at nyde.

fredag den 7. november 2014

Pastasalat a la Dee Dee...

Det skal du bruge:

Fyld;
500-600 g kogte kolde pastaskruer (250-300 g tørret)
1 Rødpeber i små tern
1/2 Agurk i små tern
200 g Rød chedarost i små tern
200 g Skinke tern eller strimler

Dressing:
2,5 dl Cremefraiche 9-18%
1 dl Salat mayo
1 ts Salt
2 ts Tørret dild eller en stor håndfuld frisk hakket

Sådan gør du:

Bland dressingen og vend fyldet i, lad trække på køl til servering min 30 minutter så det tager smag.

Serveres med godt hjemmebagt brød..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar